Ган запевнив Клімкіна,  що ЄС робить усе можливе для безвізу

Ган запевнив Клімкіна, що ЄС робить усе можливе для безвізу

Укрінформ
Міністр закордонних справ Павло Клімкін і комісар ЄС з питань Європейської політики сусідства і переговорів з розширення Йоганнес Ган на зустрічі в ході 53-ї Мюнхенської конференції з питань безпеки обговорили ситуацію на Донбасі та лібералізацію візового режиму для громадян України.

Про це повідомляє прес-служба МЗС

"Сторони детально обговорили основні аспекти співпраці України з Євросоюзом. Передусім було наголошено на важливості належного реагування на загострення безпекової ситуації на Донбасі, збереження санкцій ЄС проти Росії до припинення російської агресії", - йдеться у повідомленні.

Ган наголосив на подальшій підтримці з боку ЄС процесу внутрішніх реформ в Україні, зазначивши, що в ЄС чітко усвідомлюють, в яких складних умовах, пов’язаних із триваючою російською військовою агресією, Україні доводиться імплементувати нагальні реформи.

"Окремо Йоганнес Ган наголосив на тому, що ЄС вживає усіх можливих заходів для якнайшвидшого завершення процесу ратифікації Угоди про асоціацію та найскорішої лібералізації візового режиму для громадян України", - повідомили в МЗС. 

Фото: прес-служба МЗС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-