Канаді слід посилити санкції проти Росії, заявляє кандидат у лідери консерваторів

Канаді слід посилити санкції проти Росії, заявляє кандидат у лідери консерваторів

Укрінформ
Канаді слід посилити санкційний тиск на Росію заради припинення російського вторгнення в Україну та анексії Криму.

Про це йдеться у передвиборній програмі кандидата на посаду глави Консервативної партії Канади Еріна О'Тула, передає кореспондент Укрінформу.

«Мій уряд підтримуватиме Україну та тиснутиме на режим Путіна за допомогою сильніших санкцій та міжнародної ізоляції до того часу, поки Росія припинить окупацію Криму та втручання на Донбасі», - йдеться у документі.

Окрім цього, О'Тул обіцяє продовжити військову тренувальну місію UNIFIER та імплементувати угоду про співробітництво у сфері оборони між Україною та Канадою. «Мій уряд запровадить «акт Магнітського», який дозволить накласти санкції та візові обмеження на корумпованих іноземних чиновників, відповідальних за зловживання службовим становищем та порушення прав людини», - додається у документі.

Нагадаємо: вибори лідера Консервативної партії Канади відбудуться у травні цього року. Наразі партія є другою за чисельністю у федеральному парламенті Канади та має титул офіційної опозиції. Поки що єдиного лідера серед кількох кандидатів на голову партії немає, однак Ерін О'Тул, який представляє в парламенті округ поблизу Торонто, отримав підтримку багатьох відомих людей і має гарні шанси на перемогу. Наступні федеральні вибори у Канаді мають відбутися восени 2019-го року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-