НАЗК отримало зареєстрований порядок повної перевірки е-декларацій

НАЗК отримало зареєстрований порядок повної перевірки е-декларацій

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції повідомляє про проходження державної реєстрації Порядку проведення контролю та повної перевірки декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

«У НАЗК повернувся з державної реєстрації Порядок повної перевірки декларацій, узгоджений з Міністерством юстиції та Секретаріатом Кабінету Міністрів та ухвалений на засіданні НАЗК у п’ятницю», - зазначив заступник голови НАЗК Руслан Радецький.

Зазначається, що відповідно до Порядку, початком здійснення повної перевірки декларації є день, наступний за днем прийняття Рішення НАЗК про проведення такої перевірки, про що повідомляється суб’єкта декларування та триває 60 календарних днів. Також, логічний та арифметичний контроль декларації проводиться автоматично за допомогою програмного забезпечення Реєстру декларацій.

Також документ визначає механізм проведення НАЗК контролю та повної перевірки декларацій щодо своєчасності подання, правильності та повноти заповнення. Одночасно, НАЗК з’ясує достовірність задекларованих відомостей, точність оцінки задекларованих активів, перевірить на наявність конфлікту інтересів та ознак незаконного збагачення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-