Нардеп сказав, коли Рада зможе виключити Савченко з Комітету нацбезпеки

Нардеп сказав, коли Рада зможе виключити Савченко з Комітету нацбезпеки

Укрінформ
Верховна Рада може проголосувати за виключення Надії Савченко зі складу Комітету з нацбезпеки та оборони тоді, коли буде спроможна працювати і ухвалить порядок денний засідань.

Таку думку висловив секретар комітету Іван Вінник журналістам в кулуарах парламенту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"По Савченко вже всі регламентні процедурні питання пройдені і як тільки сесійна зала збереться до роботи, обов'язково по Савченко буде внесено постанову до голосування у сесійний залі", - сказав він.

Крім того, Вінник нагадав, що зареєстровано проект постанови про виключення зі складу Комітету Сергія Льовочкіна з Опозиційного блоку.

Натомість, анонсоване питання щодо виключення В'ячеслава Богуслаєва (Опозиційний блок) зі складу Комітету ще опрацьовується.

"Направлено запити до Служби безпеки. В залежності від тих відповідей, якщо вони будуть дійсно підтверджувати його антиукраїнську, антидержавну політику, ми так само будемо порушувати ці питання", - наголосив секретар комітету.

Вінник також повідомив, що Регламентний комітет ще не розглядав проект постанови щодо Льовочкіна.

Як повідомляв Укрінформ, Комітет з питань Регламенту та організації діяльності парламенту рекомендував Раді розглянути питання щодо виключення Савченко зі складу комітету з нацбезпеки та оборони шляхом голосування в сесійній залі.

В перший день відкриття 6 сесії парламенту депутати не змогли ухвалити порядок денний сесії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-