Гройсман задоволений

Гройсман задоволений "плідною зустріччю" з Геттемюллер

Укрінформ
Усі 28 країн-членів НАТО повністю підтримують Україну щодо її суверенності та територіальної цілісності, і інших думок з цього приводу немає.

На цьому наголосив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час прямого включення з Брюсселя в ефірі телеканалу «112 Україна», коментуючи підсумки зустрічі з в.о. Генерального секретаря НАТО Роуз Геттемюллер, повідомляє Урядовий портал

«Хочу підкреслити, що я почув дуже чіткі меседжі того, що Альянс повністю підтримує Україну. Немає двох різних думок з цього приводу. Усі 28 країн-членів абсолютно чітко висловилися і в підтримку України, і розуміють ті процеси, які відбуваються в країні», - підкреслив Гройсман.

Він відзначив, що у нього сьогодні відбулася плідна зустріч з виконуючою обов'язки Генерального секретаря НАТО Роуз Геттемюллер, під час якої окреслено ряд нових питань, які можуть бути рушієм двосторонньої співпраці. Зокрема, це питання більш суттєвої підтримки Державної служби з надзвичайних ситуацій України для забезпечення ефективної внутрішньої безпеки в країні у зв’язку з російською агресією. «Ми обговорили, що можемо підвищувати нашу співпрацю у цій сфері, - навчання наших військових, робота з трастовими фондами, які в рамках програми нашої співпраці надають технічну підтримку Україні», - повідомив Прем'єр-міністр.

«Я залишився задоволеним цією зустріччю. Звірили годинники. Я вважаю, що сьогодні по лінії НАТО все абсолютно дуже чітко, засвідчує, що Україну підтримують, розуміють і інших думок в Альянсі немає», - підсумував Гройсман.

Як повідомляв Укрінформ, Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман перебуває з робочим візитом в Брюсселі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-