Гройсман проводить зустріч із заступником Генсека НАТО

Гройсман проводить зустріч із заступником Генсека НАТО

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман розпочав свій візит до Брюсселя із зустрічі з заступником Генерального секретаря НАТО Роуз Геттемюллер.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Розпочав робочий візит до Брюсселя із зустрічі з заступником Генерального секретаря НАТО Роуз Геттемюллер", - зазначив глава уряду.

Програмою візиту також передбачено, що Гройсман зустрінеться з президентом Європейської ради Дональдом Туском і президентом Єврокомісії Жан-Клодом Юнкером. Під час переговорів з керівництвом ЄС планується обговорити реалізацію ключових реформ в Україні, лібералізацію візового режиму між Україною та ЄС, актуальні питання торговельно-економічного співробітництва й імплементації зони вільної торгівлі. На зустрічах також порушуватиметься тема ситуації на Сході України.

Крім того, під час перебування у Брюсселі Прем’єр-міністр візьме участь у конференції «Заохочення та скерування: перезавантаження українських реформ», організованої Центром європейських досліджень Мартенса. На заході представлять прогрес України в реалізації ключових економічних і політичних реформ, а також пріоритети уряду на найближчу перспективу у просуванні реформ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-