У Путіна переконують: Донбас не буде предметом

У Путіна переконують: Донбас не буде предметом "великої угоди" між Росією і США

Укрінформ
Речник президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що конфлікт на Донбасі не може бути предметом угоди між Росією і США, вкотре назвавши російську агресію щодо України "внутрішньоукраїнським конфліктом".

Про це повідомляє Радіо Свобода.

"Навряд чи внутрішньоукраїнський конфлікт може бути предметом якоїсь угоди. Ця інформація жодним чином не відповідає дійсності", – прокоментував Пєсков інформацію про те, що Кремль готує "велику угоду" з новою американською адміністрацією, в ході якої США підуть на певні поступки щодо України.

Напередодні віце-президент США Майк Пенс не виключив послаблення чи й повного скасування санкцій щодо Росії.

8 лютого повідомлялося про намір групи сенаторів США внести закон, який ускладнить можливість адміністрації президента Дональда Трампа скасувати санкції проти Москви, запроваджені через російську агресію в Україні.

Президент США Дональд Трамп під час своєї передвиборчої кампанії неодноразово висловлювався на користь співпраці з Росією і казав, що захоплюється лідерськими якостями російського президента Володимира Путіна.

США, ЄС та інші країни Заходу запровадили санкції проти Росії через анексію українського Криму і надання нею допомоги сепаратистам. Кремль заперечує причетність до постачання зброї та особового складу, визнаючи наявність у зоні бойових дій російських "добровольців".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-