Лещенко vs Мельничук: бійка сталася через пост у Фейсбуці

Лещенко vs Мельничук: бійка сталася через пост у Фейсбуці

Укрінформ
Народний депутат із фракції БПП Сергій Лещенко повідомив, що сьогоднішня бійка під час пленарного засідання Верховної Ради сталася через його пост у Facebook про відсутність депутатів на засіданні антикорупційного комітету.

Про це він розповів журналістам у кулуарах парламенту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«До мене підійшов депутат від Блоку Порошенка Мельничук (Іван - ред.) ... і почав з'ясовувати стосунки. Коли у нього закінчилися аргументи, він почав намагатися проявити якусь силу, але йому це не вдалося, постраждав піджак», - сказав Лещенко.

Депутат пояснив, що такі нападки на нього стали наслідком його допису у Facebook щодо відвідуваності засідань антикорупційного комітету членами фракції БПП.

У свою чергу, заступник голови парламентського Комітету з питань запобігання і протидії корупції Віктор Чумак назвав неприйнятними такі дії депутатів.

«Як на мене, це негідна поведінка людей. Політики так взагалі не роблять, можна сперечатися в словесності, але битися - ні», - сказав він.

Як повідомляв Укрінформ, у середу на засіданні антикорупційного комітету були відсутні депутати від фракції БПП, крім Сергія Лещенка, про що він написав у Facebook.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-