Трамп вважає, що зарано говорити про зняття санкцій з Росії

Трамп вважає, що зарано говорити про зняття санкцій з Росії

Укрінформ
На тлі заяв нової адміністрації Білого дому про розгляд питання щодо послаблення існуючих санкцій США проти Росії, сам президент Дональд Трамп вважає, що це поки що рано обговорювати.

З відповідною заявою він виступив під час спільної прес-конференції з прем'єр-міністром Великої Британії Терезою Мей у п'ятницю в Вашингтоні, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Ми подивимося, що відбуватиметься в питанні санкцій. Поки дуже рано. Ми будемо говорити про це", - відповів він на запитання журналістів щодо його бачення відносно продовження тиску на Росію.

Він також зазначив, що в ідеалі хоче встановити "гарні відносини з усіма країнами", але на жаль, це не означає, що так обов'язково станеться.

Зі свого боку, британський прем'єр Тереза Мей наголосила, що Росія повинна спершу виконати свої зобов'язання відносно України. "Ми вважаємо, що санкції повинні бути продовженими, поки ми не побачимо виконані в повному обсязі Мінські угоди, будемо продовжуватимемо наполягати на цьому всередині Європейського Союзу", - заявила Мей.

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю одна з наближених радників Трампа Келліан Конуей заявила в інтерв'ю Fox News, що адміністрація Білого дому розглядає можливість послаблення санкцій проти Росії, запроваджених через її агресію в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-