Логвинський очолив підкомітет ПАРЄ щодо боротьби з тероризмом

Логвинський очолив підкомітет ПАРЄ щодо боротьби з тероризмом

Укрінформ
Віце-президента Парламентської асамблеї Ради Європи, народного депутата Георгія Логвинського (фракція "Народний фронт") обрано головою підкомітету ПАРЄ з проблем злочинності та боротьби з тероризмом.

Про це Логвинський написав у Фейсбуці.

"Бувають "друзі по життю", а бувають такі ж вороги. Сьогодні наш черговий бій з пропутінським французьким депутатом Тьєррі Маріані закінчився  перемогою України - одноголосним рішенням мене обрали головою підкомітету ПАРЄ з проблем злочинності та боротьби з тероризмом. За планами Кремля, саме цей депутат, проти якого в Україні йде кримінальне провадження за порушення наших кордонів, за візити до Криму і його лобіювання ідей про те, що Крим - це Росія і санкції пора скасувати, порушник і агент тероризму, мав би стати головою підкомітету ПАРЄ по боротьбі з тероризмом", - написав Логвинський.

За його словами, українська делегація не могла допустити такий "плювок в обличчя Україні і всієї асамблеї".

Логвинський додав, що на засіданні комітету його кандидатура була проголосована одноголосно.

"Зараз, коли Європа і світ щодня лицем до лиця стикаються з тероризмом, саме цей підкомітет ПАРЄ покликаний зіграти вирішальну роль на міжнародній арені боротьби з тероризмом. Я буду використовувати всі нові можливості для захисту прав людини, боротьби з міжнародною злочинністю і агресією, і як наслідок - якнайшвидшого повернення контролю над Кримом і Донбасом!" - наголосив депутат.

Як повідомляв Укрінформ, 23 січня, в день відкриття зимової сесії ПАРЄ, Логвинського було обрано віце-президентом Парламентської асамблеї Ради Європи.

Фото: Логвинський ФБ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-