Нардепи вимагають від Ляшка вибачитися перед Климпуш-Цинцадзе

Нардепи вимагають від Ляшка вибачитися перед Климпуш-Цинцадзе

Укрінформ
Група депутатів з міжфракційних об'єднань "Єврооптимісти" та "Рівні можливості" вимагають від голови фракції "Радикальної партії" Олега Ляшка вибачитися перед віце-прем'єр-міністром Іванною Климпуш-Цинцадзе.

Про це заявив з парламентської трибуни народний депутат Олексій Мушак (БПП), повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Минулого тижня Олег Ляшко дозволив собі в неприпустимій принизливій формі образити нашу колишню колегу - народного депутата - нині віце-прем'єр-міністра України Климпуш-Цинцадзе", - сказав він.

Зокрема, за його словами, Ляшко пов'язав позицію віце-прем'єр-міністра щодо мораторію на вивезення лісу-кругляка з образливими епітетами на її адресу.

"Використовувати у професійній дискусії публічні якісь речі і ображати жінку, переходити на особистості вважаємо неприпустимим", - наголосив Мушак.

Він заявив, що молоді депутати не будуть підтримувати законопроекти, співавторами і авторами яких є члени "Радикальної партії", поки не буде вибачення.

У свою чергу, спікер Андрій Парубій зазначив, коментуючи цю заяву, що в парламенті треба дотримуватися політичної культури, а не блокувати законопроекти.

"В цілому посил є правильним, мова ненависті не має звучати в парламенті", - сказав Парубій.

Спікер надав час для репліки Олегу Ляшку. Під час його виступу депутати перекрикували слова Ляшка вигуками "Ганьба! ". Ляшко у своїй промові так і не вибачився перед Климпуш-Цинцадзе.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-