Світ має стати єдиним проти агресії РФ та практики примусу - Байден

Світ має стати єдиним проти агресії РФ та практики примусу - Байден

Укрінформ
Віце-президент США Джозеф Байден вважає, що міжнародна спільнота повинна бути одностайною у підтримці України в її боротьбі проти зазіхань Російської Федерації на нашу безпеку і суверенітет. 

Про це він зазначив під час виголошення спільної з Президентом України Петром Порошенком заяви для ЗМІ, повідомляє  кореспондент Укрінформу.

"Постійні спроби Росії підірвати ваш успіх, ваш суверенітет, вашу безпеку і територіальну цілісність дуже різноманітні - це і атаки лжепропаганди, спроби дестабілізувати вашу економіку. Україна, як і кожна країна Європи, має право визначити свій власний шлях, проте Росія прагне стати на заваді цьому. Тому міжнародна спільнота повинна стояти як один проти агресії та практики примусу", - сказав Байден. 

Він спрогнозував, що новий рік буде дуже складним і для України, і для світу. У цьому контексті гість згадав слова Джона Кеннеді, який перед польотом американських астронавтів  на Місяць сказав, що "ми не можемо відкладати це". 

"Я вважаю, що українці не можуть і не бажають відкладати створення вільної демократичної процвітаючої України. Тож беріться за це", - закликав віце-президент США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-