Міністр соцполітики назвав пріоритети на 2017 рік

Міністр соцполітики назвав пріоритети на 2017 рік

Укрінформ
Пріоритетами роботи Міністерства соцполітики у 2017 році будуть продовження реформи системи соцзахисту та сприяння продуктивній зайнятості населення.

Про це на прес-конференції у п'ятницю заявив міністр соціальної політики Андрій Рева, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Якщо говорити про плани Мінсоцполітики на наступний рік, тобто які реформи планується провести, можна серед інших назвати продовження реформи системи соцзахисту, спрямованої на підвищення соцстандартів і гарантій зростання доходів населення. По-друге, це буде сприяння продуктивній зайнятості населення і залучення українців до ринку праці, а також модернізація послуг Держслужби зайнятості», - сказав Рева.

До інших пріоритетних напрямків роботи відомства міністр відніс запровадження механізмів легалізації зарплат, створення справедливої системи пенсійного страхування, забезпечення ефективної державної соціальної підтримки населення і контроль за правильністю призначення соціальних виплат.

«Для реалізації запланованих реформ уже частково створена відповідна законодавча база. Зокрема, у Верховній Раді 6 грудня цього року було прийнято закон про внесення змін до деяких законодавчих актів України, той знаменитий закон 5130. Ну і, звичайно, 21 грудня був прийнятий закон України про Державний бюджет на 2017 рік», - зазначив Рева.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-