Мінінформ прозвітував за свою діяльність у 2016 році

Мінінформ прозвітував за свою діяльність у 2016 році

Укрінформ
22 грудня 2016 року в Кабінеті Міністрів України представники Міністерства інформаційної політики України презентували аналіз роботи відомства за 2016 рік.

У заході взяли участь: заступник міністра Артем Біденко; радник міністра з питань інформаційної реінтеграції Криму Юлія Каздобіна; радник міністра з питань інформаційної реінтеграції Донбасу Дмитро Ткаченко; радник міністра з питань відновлення мовлення Олександр Бригинець, повідомляє прес-служба міністерства.

«Завдання, які ми перед собою ставили на початку року, відомство виконало. Наприклад, із обмеженим фінансуванням у сфері іномовлення це вдавалося вкрай тяжко. Але моя команда, зі штатом трохи більше 20 людей, робила все можливе. Це ви можете бачити в нашому звіті», - заявив міністр інформаційної політики України Юрій Стець: .

Під час звіту заступник міністра Артем Біденко зазначив, що є хороший результат включень у світі телеканалу UA|TV: 

«Не витрачаючи державних коштів, нам вдалося включити телеканал іномовлення України в 22 кабельних мережах Польщі, а також у Грузії, державах Балтії, Данії, Румунії та інших європейських країнах. Загалом це близько 58 мереж кабельних операторів».

Радник Юлія Каздобіна зазначила, що протягом року в напрямі інформаційної реінтеграції Криму МІП реалізовано 6 масштабних комунікаційних кампаній, ініційовано визнання 26 лютого Днем спротиву російській окупації.

«Завдяки зусиллям міністерства, тема Криму була постійно присутня в інформаційному просторі. Зокрема, ми презентували фільм «Крим.Спротив», допомагали різним кримським ініціативам в організації прес-конференцій та презентацій, сприяли досягненню чудової перемоги Держави – ухвалення резолюції «Ситуація з правами людини в Автономній Республіці Крим та місті Севастополь (Україна)» Генеральною Асамблеєю ООН. Для нас це значний поштовх уперед - Крим повернеться». 

Радник Дмитро Ткаченко повідомив, що до презентації вже готова Дорожня карта розробки Стратегії інформаційної реінтеграції Донбасу. Документ "дасть змогу сформувати чітке розуміння в суспільстві та в державі про те, що ми робимо для наших громадян зі східних регіонів та яких результатів досягаємо", - наголосив він.

Олександр Бригинець, радник міністра за результатами роботи моніторингової місії МІП в зоні АТО, що діє під його керівництвом, доповів: “Тепер, коли вежа на Карачуні запрацювала, в місцевих жителів є великий вибір українських телеканалів. Всі антени налаштовують так, щоб зловити саме українських мовників”, - підкреслив радник.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-