Сьогодні комітет Ради обговорить, що зроблено для асоціації

Сьогодні комітет Ради обговорить, що зроблено для асоціації

Укрінформ
Парламентський Комітет з питань європейської інтеграції на засіданні у середу розгляне питання виконання Плану заходів з імплементації Угоди про асоціацію з Європейським Союзом.

Про це Укрінформу повідомили в комітеті.

«В порядку денному у нас одне питання: виконання Плану заходів з імплементації Угоди про асоціацію з ЄС», - зазначили в секретаріаті комітету, додавши, що депутати можуть внести до порядку денного й інші питання.

Раніше секретар комітету Олена Сотник повідомила в ефірі телеканалу «112 Україна», що на засіданні може бути розглянуте питання про виключення Надії Савченко зі складу української делегації в ПАРЄ. Сотник пояснила, що за Регламентом членом делегації в ПАРЄ можуть бути лише представники фракцій, а Савченко наразі - позафракційна, оскільки її виключено зі складу фракції «Батьківщини».

Як повідомляв Укрінформ, 20 грудня Голова Верховної Ради Андрій Парубій повідомив про виключення народного депутата Надії Савченко з фракції «Батьківщини» - таке рішення  фракція ухвалила 15 грудня.

Раніше стало відомо, що Савченко в Мінську таємно зустрілася з ватажками «ДНР» і «ЛНР». Служба безпеки України заявила, що ця зустріч не була узгодженою. Савченко викликали в СБУ на допит, де вона підтвердила факт цих переговорів. Спочатку Савченко заявляла, що на переговорах жодних обіцянок бойовикам не давала. Проте 14 грудня в ефірі одного з телеканалів вона оголосила про досягнуту домовленість щодо обміну полоненими у форматі 1 до 4.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-