Луценко каже, що бюджет приймуть у ніч на п’ятницю

Луценко каже, що бюджет приймуть у ніч на п’ятницю

Укрінформ
Народний депутат від фракції БПП Ірина Луценко вважає, що народні депутати ухвалять Держбюджет-2017 у ніч з 22 на 23 грудня.

Таку думку вона висловила у понеділок у розмові з журналістами після засідання Погоджувальної ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я думаю, що підтримку бюджету-2017 нададуть фракції "Народного фронту", БПП, думаю, що "Самопоміч" також підтримає, і ще ряд депутатських груп. Я думаю, що ми завершимо розгляд бюджету на ніч з четверга на п'ятницю цього тижня", - зазначила Луценко.

На її думку, бюджетний процес не затягнеться до самого кінця року, як це завжди буває з ухваленням бюджету, оскільки практично всі фракції налаштовані на продуктивну роботу.

"Не думаю, що він (бюджетний процес. - Ред.) затягнеться до кінця 2016 року. Всі налаштовані на ухвалення бюджету і на нормальну роботу у 2017 році", - сказала вона.

Відповідаючи на запитання, чому саме вночі прогнозується ухвалення Держбюджету, депутат пояснила, що це, передусім, пов'язано з великою кількістю бюджетних законопроектів, які необхідно прийняти перед ухваленням Основного фінансового документа.

"Всі фракції і групи озвучили на сьогодні дуже багато законів, які потрібно прийняти цього тижня для ухвалення бюджету. Це і законопроекти, пов'язані із подальшим розвитком судової реформи, і законопроекти про автономізацію закладів охорони здоров'я, і низка інших законопроектів. Саме велика кількість документів, які треба ухвалити цього тижня, дає мені сміливість говорити про ніч четверга як імовірний час прийняття бюджету", - підкреслила Ірина Луценко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-