Місцеві вибори: у бюлетені переплутали ім'я одного з кандидатів

Місцеві вибори: у бюлетені переплутали ім'я одного з кандидатів

Укрінформ
На одній із дільничних виборчих комісій у Залозецькій громаді Тернопільської області у виборчому бюлетені виявлено помилку в імені кандидата. Дільнична виборча комісія склала акт про допущення орфографічної помилки та видає виборцям надруковані бюлетені з неправильним іменем претендента на посаду депутата.

Про це інформує громадянська мережа "Опора".

"17 грудня, за день до голосування, на ДВК № 610480 села Білокриниця у бюлетені з виборів депутатів селищної ради виявили помилку. А саме: ім’я одного з кандидатів у депутати Залозецької селищної ради вказано невірно. Територіальна виборча комісія на 24 виборчому окрузі зареєструвала висуванця від місцевої організації партії "БПП "Солідарність" Мельничайка Мирослава Васильовича, а у бюлетені надруковано – Мельничайко Ярослав Васильович", - йдеться у повідомленні.

Як зазначила голова Залозецької територіальної виборчої комісії Ольга Шевчук, текст виборчого бюлетеня було затверджено вчасно і надано можливість кандидатам ознайомитися з ним.

Втім, оскільки помилка була виявлена лише 17 грудня уже після обіду, то передрукувати бюлетені не було можливості. Тож під час сьогоднішнього голосування виборцям видають бюлетені, де невірно зазначено ім’я кандидата.

Водночас дільнична виборча комісія №610480 села Білокриниця склала акт про допущення орфографічної помилки у бюлетені в імені кандидата.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-