Савченко пропонують виключити з Комітету нацбезпеки

Савченко пропонують виключити з Комітету нацбезпеки

Укрінформ
Ряд народних депутатів ініціюють виключення Надії Савченко зі складу Комітету з питань національної безпеки та оборони.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав один з ініціаторів відповідного проекту постанови Ігор Мосійчук (фракція Радикальної партії.

«Щойно разом з колегами з різних фракцій підписав проект постанови Верховної Ради України про виключення Надії Савченко (фракція "Батьківщина") з складу Комітету ВРУ з питань національної безпеки і оборони. Наполягатиму, щоб ця постанова була розглянута на найближчому засіданні парламента. Геть московських зозуль з українського парламента!!!» - написав депутат.

Савченко поки що не коментувала цю ініціативу.

Як повідомляв Укрінформ, 12 грудня Надія Савченко підтвердила зустріч з ватажками «ЛНР» і «ДНР» в Мінську 7 грудня заради, за її словами, «посилення Мінського формату».

Комітет Верховної Ради з питань нацбезпеки і оборони направив звернення до Служби безпеки України стосовно перевірки інформації про зустріч Савченко, яка є членом цього комітету, з керівниками угруповань «ЛНР» і «ДНР». У разі отримання інформації питання розглянуть на засіданні комітету.

На сайті парламенту пока немає вказаного законопроекту щодо виключення Савченко зі складу Комітету з питань національної безпеки і оборони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-