У СБУ не коментують розслідування переговорів Савченко з

У СБУ не коментують розслідування переговорів Савченко з "Л/ДНР"

Укрінформ
У Службі безпеки України наразі відмовляються коментувати, чи буде розслідування щодо переговорів нардепа Надії Савченко з ватажками "Л/ДНР".

Про це під час брифінгу повідомив заступник керівника Головного слідчого управління Служби безпеки України Віталій Маяков, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Поки що ми не будемо коментувати це... Є запити і проводиться певна робота, але поки що ми це коментувати не хочемо», - сказав він, відповідаючи на запитання, чи проводитиме СБУ розслідування за фактом зустрічі нардепа Савченко з ватажками «ДНР» і «ЛНР».

Водночас Маяков додав, що про свій намір виїхати до Росії для перемовин із терористами Савченко не повідомляла Службу безпеки України.

Як повідомлялося, напередодні Надія Савченко підтвердила зустріч із ватажками  «ЛНР» і «ДНР» у Мінську заради, за її словами, «посилення Мінського формату».

Водночас прес-секретар представника України у Тристоронній контактній групі Леоніда Кучми Дарка Оліфер повідомила, що Савченко і ватажки бойовиків не брали участь у роботі Тристоронньої групи у Мінську.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-