Клімкін подякував Канаді за додаткові санкції проти РФ

Клімкін подякував Канаді за додаткові санкції проти РФ

Укрінформ
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін у рамках засідання Ради міністрів закордонних справ ОБСЄ у Гамбурзі зустрівся з міністром закордонних справ Канади Стефаном Діоном та главою польського МЗС Вітольдом Ващиковським.

Про це повідомляє прес-служба МЗС.

"Під час бесіди глава канадського зовнішньополітичного відомства підтвердив повну підтримку Канадою незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України", - йдеться у повідомленні.

Клімкін, у свою чергу, подякував канадській стороні за постійну політичну та економічну підтримку України, особливо відзначивши нещодавно запроваджені Оттавою додаткові санкції у зв'язку з незаконною окупацією РФ Автономної Республіки Крим.

У ході зустрічі Клімкіна з главою польського МЗС Вітольдом Ващиковським було узгоджено алгоритм подальшої взаємодії зовнішньополітичних відомств України та Польщі з метою консолідації міжнародної спільноти у протидії російській агресії, а також у контексті реалізації Україною євроінтеграційних та євроатлантичних устремлінь.

Також підтверджено інтерес до поглиблення українсько-польського співробітництва у регіональному вимірі у тому числі з урахуванням головування Республіки Польща у "Вишеградській четвірці" (1 липня 2016 року - 30 червня 2017 року).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-