Парубій пояснив, чому деякі законопроекти припадають пилом

Парубій пояснив, чому деякі законопроекти припадають пилом

Укрінформ
Верховна Рада не встигає розглядати всі зареєстровані законопроекти через їх велику кількість.

Про це заявив Голова Верховної Ради Андрій Парубій на засіданні Погоджувальної ради, коментуючи численні пропозиції депутатів щодо необхідності розгляду тих чи інших законопроектів. Зокрема, голова Комітету з питань охорони здоров'я Ольга Богомолець зазначила, що один із законопроектів щодо медичної сфери не розглядається вже більше року, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«У нас зареєстровані з початку сесії 4662 законопроекти. Тільки на цю сесію, на осінь - 2477. І коли пропонувалися мною, головами фракцій зміни до Регламенту, де було б ускладнено реєстрацію законопроектів, - загальне небажання (депутатів. - Ред.) голосувати, загальне небажання робити реформу у цій сфері», - сказав спікер.

Як повідомляв Укрінформ, за результатами громадського моніторингу діяльності нинішнього парламенту, оприлюднених координатором Громадянської мережі ОПОРА Ольгою Айвазовською, парламент 8 скликання продемонстрував досить низьку продуктивність законотворчої роботи. Зокрема, за даними мережі, лише 11% законопроектів із зареєстрованих протягом двох років стали законами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-