"Батьківщина" отримає з бюджету 6,5 мільйона

Укрінформ
Партія "Батьківщина" отримає у четвертому кварталі з державного бюджету близько 6,5 млн грн на свою статутну діяльність. 

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила голова Національного агентства з питань запобігання корупції Наталія Корчак. 

"Батьківщина" отримає кошти з державного бюджету на фінансування своєї статутної діяльності. До Національного агентства було подано повний пакет документів від політичної сили. Рішення про надання державного фінансування прийняте Національним агентством на сьогоднішньому засіданні. Відтак, у ІV кварталі 2016 р. партія отримає 6 448 475 грн", - написала Корчак.

Вона нагадала, що кошти, виділені з державного бюджету на фінансування статутної діяльності політпартій, перераховуються на їхні рахунки у розмірі 25% загального розміру щорічного державного фінансування.

"Побачити, на що саме були витрачені надані партіям кошти за ІV квартал цього року, можна буде у їх звітах до Нацагентства та Рахункової палати. Відзвітувати вони мають до 9 лютого 2017 року", - поінформувала голова НАЗК.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-