Представник НАЗК увійшов до складу української делегації GRECO

Представник НАЗК увійшов до складу української делегації GRECO

Укрінформ
Представник Національного агентства з питань запобігання корупції, керівник Департаменту моніторингу дотримання законодавства про конфлікт інтересів та інших обмежень щодо запобігання корупції Олександр Писаренко увійшов до складу делегації України для участі в роботі Групи держав Ради Європи проти корупції GRECO.

Як повідомляє прес-служба НАЗК, відповідний Указ підписав Президент України Петро Порошенко 17 жовтня 2016 року №468/2016.

"Включення представника НАЗК до складу делегації України для участі в роботі GRECO сприятиме ефективнішій співпраці із цією міжнародною організацією та реалізації повноважень Національного агентства з питань запобігання корупції в частині виконання міжнародних зобов'язань у сфері антикорупційної політики", - йдеться у повідомленні.

Українську делегацію GRECO очолює член Національної ради з питань антикорупційної політики Михайло Буроменський. До її складу також  увійшли начальник управління міжнародно-правового співробітництва та європейської інтеграції ГПУ Євген Пікалов та  головний консультант Головного департаменту зовнішньої політики та європейської інтеграції Адміністрації Президента України Олексій Святун.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-