Геращенко про звільнення заручників: Країни НАТО повинні натиснути на РФ

Геращенко про звільнення заручників: Країни НАТО повинні натиснути на РФ

Укрінформ
Народний депутат Ірина Геращенко заявила, що вона попросила країни НАТО долучитися до тиску на РФ в питанні звільнення заручників. 

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

«З  новообраним керівником української парламентської делегації в ПА НАТО Іриною Фріз зустрілися з головою представництва НАТО, директором Офісу зв'язків Альянсу в Україні Олександром Вінником і його колегами. Поінформували про хід мінських переговорів, я детально розповіла про безпекову і гуманітарну складові, про крихкість режиму тиші на Донбасі і фактично заблокований процес звільнення заручників. Просимо країни НАТО доєднатися до тиску на РФ в питанні звільнення заручників», - написала Геращенко.

Вона розповіла, що в ході зустрічі обговорили питання «співпраці по реформуванню сектору безпеки і посиленню міжпарламентського діалогу».

"Думаю, ця осіння сесія буде надзвичайно продуктивною щодо міжпарламентського діалогу Україна - НАТО. Разом шукаємо нові форми і методи протидії в цій " гібрідній війні" , яку РФ оголосила Украіні і всьому цивілізованому світу", - зазначила вона. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-