Демократична і незалежна Україна залишається пріоритетним партнером ЄС

Демократична і незалежна Україна залишається пріоритетним партнером ЄС

Заява
Укрінформ
Європейський Союз продовжить підтримку процесу реформ в Україні, територіальної цілісності держави та залишається непохитним у невизнанні нелегальної анексії Криму Росією.

Про це йдеться в оприлюдненій 24 серпня заяві Євросоюзу з нагоди 25-ї річниці незалежності України, повідомляє власний кореспондент Укрінформу у Брюсселі.

 "ЄС вітає Україну із Днем незалежності та визнає визначальний прогрес, зроблений Україною як демократичною і незалежною державою, за останні 25 років", - наголошується у заяві.

У ЄС запевнили, що продовжать підтримку розпочатого процесу реформ в Україні.

"Наша співпраця, що грунтується на спільних цінностях, забезпечила якнайтісніше партнерство у рамках Угоди про асоціацію, включаючи поглиблену і всеосяжну зону вільної торгівлі. Це передбачає політичне партнерство та нові економічні можливості для обох сторін", - йдеться у заяві.

В ЄС також запевнили, що Україна продовжує бути пріоритетом, і її підтримка заради стабільності, процвітання та демократичного майбутнього громадян продовжиться.

"ЄС залишається непохитним у своїй підтримці територіальної цілісності і суверенітету України, а також продовжить свою тверду політику невизнання нелегальної анексії Криму Російською Федерацією", - заявили в Євросоюзі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-