Спецслужби перевірять листування «МДБ ДНР» з українськими телеканалами

Спецслужби перевірять листування «МДБ ДНР» з українськими телеканалами

Укрінформ
Служба безпеки України перевірить оприлюднене в інтернеті листування співробітниці «міністерства державної безпеки «ДНР» Тетяни Єгорової з представниками українських телеканалів.

Про це повідомляє «Детектор медіа» з посиланням на СБУ.

У прес-службі СБУ зазначили, що будь-які коментарі щодо листування давати поки що зарано – відомство коментуватиме ситуацію після перевірки листування.

«Хочемо також нагадати, що Марія Столярова була видворена з нашої держави після того, як була викрита у співпраці з терористичними організаціями», - зауважили в прес-службі СБУ.

На запитання, чи буде СБУ переглядати своє рішення щодо одного з керівників новинного продакшну медіагрупи «Інтер» Ігоря Шувалова, у прес-службі сказали, що наразі не мають такої інформації.

Нагадаємо, що в січні та березні 2014 року СБУ двічі приймала та скасовувала рішення про заборону на в’їзд Ігоря Шувалова до України та його депортацію.

Як повідомлялося, 3 серпня в інтернет потрапило листування співробітниці «міністерства державної безпеки «ДНР» Тетяни Єгорової з представниками українських телеканалів. Листування датоване травнем 2015 року. За однією з версій, його виклали хакери, за іншою - це зробила сама Тетяна Єгорова. З масиву викладеного листування виходить, що співробітники каналів «Інтер», «Україна» та «Донбас» затверджували із представниками так званої «ДНР» тексти своїх матеріалів. Зокрема, в листуванні російського журналіста Леоніда Муравйова, який навесні 2015 року намагався влаштуватися на роботу на «Інтер», але був видворений з України, згадується якась Маша. Скоріше за все, йдеться про колишню продюсерку «Подробностей недели» на телеканалі «Інтер» (продакшн НІС) Марію Столярову.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-