СБУ не знайшла підстав для відкриття справи проти Столярової

СБУ не знайшла підстав для відкриття справи проти Столярової

Укрінформ
Служба безпеки України проаналізувала матеріали і повідомлення в соцмережах Марії Столярової, але поки не знайшла підстав для відкриття відносно неї кримінального провадження.

Про це заявила спікер СБУ Олена Гітлянська в ефірі "5 каналу".

"Служба безпеки здійснювала системний аналіз і вивчала її (Столярової - ред.) повідомлення в соціальних мережах, її репортажі на телебаченні як російської журналістки. Ми дамо відповідну оцінку цим репортажам, але поки що всі її висловлювання хоч і містять ознаки великої симпатії до терористичних організацій, але ми не знайшли прямих цитат, ознак для порушення кримінального провадження", - заявила Гітлянська.

Вона додала, що СБУ продовжить вивчення журналістських матеріалів Столярової.

"Ми продовжуватимемо вивчати її матеріали. Поки ті, що ми маємо, не дають нам підстав порушити кримінальне провадження", - підкреслила прес-секретар СБУ.

Нагадаємо, 21 лютого 2016 року під час включення в прямому ефірі шеф-редактор програми "Подробиці тижня" Столярова перервала трансляцію нецензурною лайкою. Нині громадянка Росії вибачилася за свою поведінку і пояснила це технічними проблемами. Вчора СБУ видворила Столярову з України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-