СБУ оприлюднила відео депортації Столярової з України

СБУ оприлюднила відео депортації Столярової з України

Відео
Укрінформ
Служба безпеки оприлюднила відео, на якому зафіксована процедура видворення із України продюсера телеканалу "Інтер" Марії Столярової.

Як раніше повідомляло агентство з посиланням на речницю СБУ Олену Гітлянську, її депортували із забороною в'їзду терміном на п'ять років. Однак на відео співробітник спецслужби оголошує жінці постанову про заборону в'їзду до України впродовж трьох років.

Нагадаємо, російська журналістка Столярова, яка працювала креативним продюсером підсумкових новин "Подробності тижня" на "Інтері", оскандалилася 21 лютого.

В момент, коли журналісти брали інтерв'ю в родичів Героїв Небесної сотні, продюсерка за кадром брутально вилаялася. І усе це потрапило в прямий ефір. Також виявилося, що Столярова симпатизує російським терористам на Сході України, їздила до них, неодноразово фотографувалася. У 2014-му знімала пропагандистські сюжети для російського телебачення.

Перед тим як виставити Столярову з країни, з нею провели слідчі дії. СБУ вивчала ймовірну участь Столярової у бандформуваннях "ДНР" і "ЛНР". У середу, 25 лютого, громадянку Росії звільнили з роботи на "Інтері", до якого тепер є питання у Нацради з питань телебачення і радіомовлення: телеканал пообіцяли позапланово перевірити.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-