У Луценка підтвердили: зустріч із Коломойським була, але рік тому

У Луценка підтвердили: зустріч із Коломойським була, але рік тому

Укрінформ
Генпрокурор Юрій Луценко дійсно розмовляв з бізнесменом Ігорем Коломойським, але розмова відбувалася у минулому році, наприкінці серпня, перед з'їздом партії "Блок Петра Порошенка".

Про в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган, коментуючи заяву, зроблену народним депутатом Сергієм Лещенком про розмову Луценка з Коломойським.

"Ця розмова дійсно була. Була вона минулого року наприкінці серпня. Стосувалася партії БПП "Солідарність", і мова йшла перед з’їздом БПП. Якби автор посту Сергій Лещенко, який потрапив до ВР саме за списками БПП, частіше цікавився партійними справами і знав би, що у серпні минулого року з’їзд БПП прийняв рішення перейменування БПП у БПП "Солідарність". Сенсаційності даної розмови я не бачу. В мене таке враження, що Сергій Лещенко дуже стрімко скочується від професійного журналіста-розслідувача до звичайного популіста", - заявила вона.

За словами Сарган, всі заяви Лещенка про нібито зустрічі Луценка на посаді генпрокурора з олігархом Коломойським жодного разу не були підтверджені жодними доказами.

"Зараз дуже швидко починають витягувати якісь старі факти 1-2-річної давності. Я думаю, що це пов'язано з тим, що Генеральна прокуратура робить свою справу. Ми бачимо це по конкретних справах, затриманнях", - додала вона.

Раніше Лещенко у Фейсбуці оприлюднив заяву з посиланням на запис в YouTube, де викладено запис бесіди Луценка з Ігорем Коломойським.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-