Суд поновив Кулика на посаді військового прокурора сил АТО

Суд поновив Кулика на посаді військового прокурора сил АТО

Укрінформ
Апеляційний суд Києва у середу поновив на посаді військового прокурора сил АТО Костянтина Кулика, якого підозрюють у незаконному збагаченні. 

Про це інформує прес-служба Апеляційного суду Києва.

"13 липня 2016 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва розглянула апеляційну скаргу сторони захисту, подану в інтересах підозрюваного Кулика К.Г., на ухвалу слідчого судді Солом’янського районного суду міста Києва від 04 липня 2016 року, якою було задоволено клопотання детектива Національного антикорупційного бюро України та відсторонено Кулика К.Г. від посади військового прокурора сил АТО, керівника військової прокуратури сил АТО на 2 місяці до 04 вересня 2016 року", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, за результатами апеляційного розгляду колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва постановила: "Апеляційну скаргу сторони захисту, подану в інтересах Кулика К.Г., задовольнити; ухвалу слідчого судді Солом’янського районного суду міста Києва від 04 липня 2016 року скасувати; постановити нову ухвалу, якою у задоволенні клопотання детектива Національного антикорупційного бюро України про відсторонення Кулика К.Г., який підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 3682 Кримінального кодексу України, від посади військового прокурора сил АТО, керівника військової прокуратури сил АТО – відмовити".

Як повідомляв Укрінформ, 4 липня суд відсторонив Костянтина Кулика з посади військового прокурора сил АТО на два місяці. 

Кулика підозрюють у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 368-2 Кримінального кодексу України (незаконне збагачення). У разі визнання судом провини військовому прокурору сил АТО загрожує позбавлення волі на термін від 2 до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-