Нардеп закликає поліцію не боятися

Нардеп закликає поліцію не боятися "кримінального клану" у селищі під Києвом

Укрінформ
Народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Ольга Червакова звернулася до керівника Національної поліції Хатії Деканоідзе через можливий тиск на слідство по злочинах в Коцюбинському.

Про це повідомляє сайт БПП.

За її словами, під стінами МВС відбувся пікет прихильників мера Ірпеня Володимира Карплюка та партії «Нові обличчя», члени якої є "кримінальним кланом" і "контролюють всі корупційні потоки в Приірпінні".

Народний депутат упевнена, що мета політичних опонентів - зберегти вплив в ресурсному регіоні, який вони втрачають з кожним кроком правоохоронних органів по встановленню конституційного правопорядку в Коцюбинському.

Червакова подякувала Деканоідзе за зустріч із членами МФО «Рівні можливості» у Верховній Раді, а також за особистий контроль у розслідуванні безладів у Коцюбинському.

Водночас вже вжитих зусиль вона вважає недостатніми.

«Наступний крок, якого ми чекаємо від вас - швидке і ефективне розслідування справи про службове підроблення і виготовлення фальшивої печатки селищної ради. Вже більше місяця в селищі нема влади: одна селищна голова незаконно відсторонена, інша - самопроголошена... На плечах правоохоронних органів зараз лежить відповідальність за 15-тисячне селище", - зазначила народний депутат від БПП.

І водночас наголошує, що ця справа складна. «Приірпіння - регіон, на якому ламалося не одне покоління правоохоронців. Далі буде шалений лобістський спротив. Буде тиск і корупційні пропозиції... Прошу вас - не зупиняйтесь! Тоді зможемо сказати, що працювали не дарма», - наголосила Червакова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-