Клімкін летить у Китай

Клімкін летить у Китай

Укрінформ
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін 27-28 квітня перебуватиме з робочим візитом у Китайській Народній Республіці.

Про це повідомляє МЗС України на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Програмою візиту передбачаються переговори з міністром закордонних справ КНР Ван Ї, зустрічі з китайськими високопосадовцями, а також участь у роботі П’ятої зустрічі міністрів закордонних справ держав-членів та спостерігачів Наради зі взаємодії та заходів довіри в Азії (НВЗДА)", - йдеться у повідомленні.

У ході зустрічей та переговорів планується обговорити широке коло питань українсько-китайської взаємодії, а також актуальні проблеми міжнародного порядку денного.

Водночас сам Клімкін написав у своєму Твіттері: "Завантажуємося в літак до Пекіна. Довго ми готували цей візит. Попрацюю пару днів у Піднебесній".

Міжнародний форум об'єднує держави азіатського континенту та ставить перед собою завдання зміцнення взаємин і співпраці азіатських держав з метою забезпечення стабільності і безпеки в регіоні. Серед держав-учасниць  НВЗДА - Азербайджан, Афганістан, Бахрейн, В'єтнам, Єгипет, Індія, Ірак, Іран, Ізраїль, Камбоджа, Казахстан, КНР, Киргизстан, Монголія, Пакистан, Росія, Таджикистан, Таїланд, Туреччина, Узбекистан.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-