Гройсман назвав пріоритетні завдання нового уряду

Гройсман назвав пріоритетні завдання нового уряду

Укрінформ
Підтримка залучення інвестицій у різні сфери життя України - одне з пріоритетних завдань для нового Уряду.

Про це заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час церемонії закриття Українсько-датського бізнес-форуму за участю Прем’єр-міністра Королівства Данія Ларса Расмуссена у вівторок, 19 квітня, повідомляє прес-служба КМУ.

"Питання спрощення процедур, дерегуляції, питання публічної, відкритої приватизації, питання підтримки інвестицій є одними з пріоритетних завдань діяльності Уряду", - заявив Володимир Гройсман.

Прем’єр повідомив, що в рамках офіційного візиту Прем’єр-міністра Королівства Данія Ларса Расмуссена до України відбулися зустрічі, на яких глави урядів держав обговорили можливості максимального використання потенціалу двосторонньої взаємодії.

"Ми говорили про інвестиції в аграрний сектор, енергоефективність, інші сфери, в яких ми могли би дуже добре об'єднувати наші зусилля і новації для того, щоби забезпечити якісне ведення бізнесу і розвиток національної економіки", – зазначив глава Кабміну.

Прем’єр-міністр наголосив, що Україна переживає важкі часи, тому дуже важливо адекватно реагувати на виклики, які сьогодні є, та працювати над відродженням національної економіки.

"Ми розраховуємо, що нашими спільними зусиллями ми будемо знаходити усе нові сфери, в які будемо спільно інвестувати, в яких ми будемо розвивати переробну промисловість, в яких ми будемо створювати робочі місця, і Україна буде тим бізнес-будинком, в якому буде затишно кожному підприємцю", - зауважив прем'єр.

У цьому контексті Глава Уряду запевнив, що новий Кабінет Міністрів буде нетерпимий до тих "недоліків в українському законодавстві, які спричиняють проблеми для ведення бізнесу", корупції, будь-яких зловживань у податковій сфері та сфері митного оформлення.

Також одним із завдань української влади є створення стабільного податкового законодавства, що забезпечить прогнозованість для бізнесу.

"Це виклики, але я переконаний у тому, що ми можемо з ними достатньо ефективно впоратися. Уряд буде робити все для абсолютно публічної, відкритої своєї позиції", – зазначив Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-