Гройсман запевнив бізнес, що викорінить «сюрпризи на підприємствах»

Гройсман запевнив бізнес, що викорінить «сюрпризи на підприємствах»

Укрінформ
Влада зробить усе можливе для того, щоб в Україні було стабільне законодавство, яке торкається ведення бізнесу.

На цьому наголосив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, закриваючи разом із Прем’єр-міністром Королівства Данія Ларсом Льокке Расмуссеном українсько-данський бізнес-форум, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Хотів би сказати, що одним із завдань України є створення стабільного законодавства. Ми не можемо змінювати правила гри, і чітко це усвідомлюємо, у процесі інвестування. Ми перейдемо до формування нового податкового законодавства, але будемо робити це спільно та прогнозовано для того, щоб комплексно надати відповідь бізнесу в Україні на те, яким чином і які податки будуть сплачуватися, як вони будуть адмініструватися для того, щоб ніхто не приходив із сюрпризами на ваші підприємства», - сказав Гройсман.

На його переконання, завданням бізнесу є створення нових робочих місць, а влади – обслуговувати бізнес. Звісно, додав Прем'єр-міністр, за короткий проміжок часу важко буде змінити підходи до взаємодії бізнесу та влади, які поки що не є простими.

«Але я переконаний, що ми це зробимо спільно. Принаймні, хочу ще раз висловити стовідсоткову готовність до підтримки такого підходу», - підкреслив Гройсман.

Він запевнив присутніх у тому, що робота українського уряду  буде  відкритою та прозорою. «І я також розраховую на те, що бізнес буде відкритим, сумлінно платитиме податки та вимогливо ставитиметься до професійних дій української влади», - сказав Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-