Гройсман розповів данському колезі про пріоритети

Гройсман розповів данському колезі про пріоритети

Укрінформ
Для нового уряду України пріоритетом залишається курс на євроінтеграцію, проведення реформ та поліпшення ситуації в державі.

На цьому наголосив Прем’єр-міністр Володимир Гройсман під час зустрічі в Києві з Прем’єр-міністром Королівства Данія Ларсом Льокке Расмуссеном у рамках його офіційного візиту в Україну, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Нашим пріоритетом залишається європейська та євроатлантична інтеграція. Ми маємо відновити економічне зростання країни, ми будемо поглиблювати та пришвидшувати реформи в сферах юстиції, антикорупції", - сказав Гройсман.

За його словами, влада має намір сконцентруватися на відродженні національної економіки. "Хочу підкреслити, що пріоритетом розвитку є питання, повязані з розвитком сільського господарства" - додав Гройсман.

Український прем'єр наголосив, що одним з головних завдань для уряду є поліпшення умов ведення бізнесу. "Ми знаємо наші проблеми в сфері податкового законодавства", - заважив він.

Гройсман зазначив, що візит Расмуссена - без перебільшення історичний, оскільки уперше прем’єр Данії відвідав Україну, а також тому, що це перша міжнародна зустріч нового уряду нашої країни, який став до виконання своїх обов'язків лише минулого тижня.

У клубі Кабінету Міністрів розпочалися переговори урядових делегацій України та Королівства Данія. Очікується, що після закінчення переговорів Гройсман та Расмуссен зроблять заяви для представників ЗМІ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-