Гройсман пообіцяв данцям побороти законодавчі перепони для бізнесу

Гройсман пообіцяв данцям побороти законодавчі перепони для бізнесу

Укрінформ
Україна і Данія мають великий потенціал розвитку двосторонніх відносин у різних сферах, зокрема в економіці.

На цьому наголосив Прем'єр-міністр Володимир Гройсман, закриваючи разом з Прем'єр-міністром Королівства Данія Ларсом Льокке Расмуссеном українсько-данський бізнес-форум, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я думаю, що Україна є тією державою, з якою Данія має дуже добрі відносини і потенціал розвитку двосторонніх відносин у різних сферах, зокрема в економіці»,  - сказав Гройсман.

За його словами, перед новим українським урядом сьогодні стоїть дуже велике завдання щодо стабілізації ситуації в країні, продовження реформ.

Гройсман наголосив, що нові міністри усвідомлюють усю серйозність викликів, що стоять перед ними, як внутрішніх, так і зовнішніх, але готові адекватно реагувати на ці виклики і бути максимально відкритими - нетерпимими до корупції.

«Ми не миритимемося з тими недоліками в українському законодавстві, що спричиняють певні проблеми для ведення бізнесу як українців, так і закордонних наших партнерів. Усіляко сприятимемо тому, щоб кожен, хто інвестує гривню або долар, або євро в українську економіку, почувався комфортно», - наголосив Прем'єр-міністр, відзначивши, що для цього Україні необхідно буде пройти достатньо важкий шлях.

За його словами, у планах нового складу Кабміну - вирішення питань, пов'язаних зі спрощенням дозвільних процедур, дерегуляція, питання відкритої публічної приватизації, питання підтримки інвестицій.

Гройсман зазначив, що володіє інформацією про те, що вже відбулося три зустрічі між представниками українського та данського бізнесу.

«Це говорить про те, що ми маємо дуже важливий і цікавий фундамент для нашої взаємодії. Я переконаний, що потенціал розвитку нашої економіки є надзвичайно великим», - наголосив Прем'єр-міністр України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-