Вердикт лікарів схожий на спробу ізоляції Савченко - адвокат

Вердикт лікарів схожий на спробу ізоляції Савченко - адвокат

Укрінформ
Адвокат Надії Савченко Марк Фейгін не виключає, що Росія намагається приховати інформацію про реальний стан здоров'я його підзахисної.

Про це Фейгін сказав в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Говорять, що не потрібна госпіталізація Савченко, і це виглядає як певний спосіб ізоляції, більше того, як спроба приховати інформацію про стан здоров'я Надії", - сказав адвокат.

Він повідомив, що особисто не мав можливості ознайомитися з висновком російських лікарів. "У нас такого висновку немає, нам його не видавали", - сказав він.

За словами Фейгіна, захист Савченко досі не знає, чи поставили їй необхідну крапельницю. "Стан її був дуже поганий. Те, що бачив учора мій колега Микола Полозов, він вважає зовсім вже висохлим тілом, тому ми наполягаємо на обстеженні Надії українськими або німецькими медиками. Відповіді ми так і не отримали на наш запит ані в посольстві Німеччини, ані, відповідно, України в Москві", - сказав він.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо про огляд Савченко російськими лікарями і результати клініко-інструментальних досліджень, згідно з якими лікарський консиліум оцінив стан здоров'я Савченко як задовільний і заявив, що ув'язнена "екстреної госпіталізації не потребує".

Фото: Антон Наумлюк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-