Або уряд проголосують сьогодні, або

Або уряд проголосують сьогодні, або "картковий будиночок розсиплеться" – Сюмар

Укрінформ
Процедуру обрання нового Прем’єр-міністра і членів Кабміну необхідно пройти сьогодні. Якщо залишити питання відкритим до четверга, 14 квітня, усі домовленості можуть "зірватися".

Про це журналістам в кулуарах Верховної Ради заявила заступник керівника фракції "Народний фронт" Вікторія Сюмар, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми закликаємо наших колег швидше провести всі перемовини і якомога швидше внести позиції в зал. Ми ("Народний фронт" - ред.) будемо весь день тут (у ВР) в повному складі, для того щоб швидко зал міг прийняти рішення. Якщо ми сьогодні цього не зробимо, я дуже боюся, що до четверга ця конструкція (складу уряду - ред.) може просто розсипатися як картковий будинок. А це означатиме дійсно некеровану державу і прямий шлях на перевибори", - заявила вона.

Раніше у БПП спрогнозували, що голосування щодо призначення нового прем'єр-міністра та нового складу уряду може відбутися у вівторок у другій половині дня.

Нагадаємо, 10 квітня Арсеній Яценюк заявив про відставку з поста Прем'єр-міністра.

У ніч на 12 квітня на перемовинах в Адміністрації Президента було досягнуто консенсусу щодо кандидатури Володимира Гройсмана на пост глави уряду і складу нового Кабміну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-