Рада може проголосувати за новий Кабмін по обіді - нардеп

Рада може проголосувати за новий Кабмін по обіді - нардеп

Укрінформ
Голосування щодо призначення нового Прем'єр-міністра та нового складу Кабінету міністрів може відбутися у вівторок у другій половині дня.

Про це журналістам за результатами засідання фракції "Блок Петра Порошенка" розповів заступник голови фракції Олексій Гончаренко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми можемо робити Президенту подання Прем'єра, це - кандидатура Володимира Гройсмана... Президент підтвердив, що він невідкладно повертає нам це подання, щоб ми вже змогли його розглянути і призначити Гройсмана Прем'єр-міністром. Це відбудеться сьогодні", - зазначив він.

Як повідомляло агентство, за даними Гончаренка, новий склад уряду на чолі зі спікером Володимиром Гройсманом виглядатиме так: перший віце-прем'єр - міністр регіонального розвитку - Віталій Ковальчук, віце-прем'єр з питань АТО - Володимир Кістіон, віце-прем'єр з гуманітарних питань - Павло Розенко, міністр фінансів - Олександр Данилюк, міністр охорони здоров'я - Андрій Рева, міністр освіти - Лілія Гриневич, міністр соціальної політики - Максим Нефьодов, міністр інфраструктури - Володимир Омелян, міністр екології - Остап Семерак.

10 квітня Арсеній Яценюк заявив про відставку з поста Прем'єр-міністра.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-