У БПП вже напрацьовують законодавство

У БПП вже напрацьовують законодавство "під Луценка" - нардеп

Укрінформ
Фракція Блоку Петра Порошенка розглядає можливість призначення на посаду Генерального прокурора Юрія Луценка і вже напрацьовує необхідні зміни до закону «Про прокуратуру».

Про це перед початком засідання фракції журналістам розповів народний депутат Сергій Березенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Навіть імовірному розгляду Юрія Віталійовича Луценка, нашого голови фракції, Генеральним прокурором передуватиме прийняття необхідних змін до закону «Про прокуратуру»... Ми в тому числі розглядаємо такий варіант (призначення Луценка керівником ГПУ. - Ред.), і фракція напрацьовує такі зміни», - сказав він.

Березенко підкреслив, що без внесення відповідних змін до чинного законодавства неможливо навіть вносити пропозицію про призначення Луценка на посаду Генпрокурора.

Раніше керівник фракції БПП Юрій Луценко заявив, що готовий стати Генеральним прокурором, якщо така пропозиція буде офіційно сформульована Президентом, а парламент внесе відповідні законодавчі зміни. Згідно з чинним законодавством, Генеральним прокурором може бути особа з юридичною освітою і з десятьма роками досвіду роботи у юридичній сфері.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-