Високі чини з ГПУ написали Порошенку, яких керівників їм не треба

Високі чини з ГПУ написали Порошенку, яких керівників їм не треба

Укрінформ
Керівництво Генеральної прокуратури, керівники регіональних та військових прокуратур регіонів звернулися до Президента та Голови ВР з листом, в якому просять не призначати генпрокурором людину без досвіду роботи в органах прокуратури.

Текст звернення опубліковано на офіційному сайті ГПУ.

Як зазначається, лист написаний через «глибоке занепокоєння з приводу заяв окремих представників громадських організацій та деяких політиків щодо необхідності призначення на посаду Генерального прокурора України людини, яка не має досвіду роботи в органах прокуратури».

Лист підписали нинішні заступники генпрокурора Юрій Севрук, Юрій Столярчук, Роман Говда та Олег Заліско, а також понад 24 керівники регіональних прокуратур.

Прокурорські працівники незадоволені «безпідставною критикою роботи прокуратури, штучним приниженням професійності кадрів відомства, створенням для населення та європейської спільноти ярлика корумпованої ланки у системі правоохоронних органів».

Прокурори та керівництво ГПУ просять призначити на посаду генпрокурора людину, «яка обізнана з проблемами ГПУ, розуміється на засадах її діяльності, є професійною та відповідає посаді за своїми морально-діловими якостями».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-