Суд щодо Попова перенесли - свідки не з'явилися

Суд щодо Попова перенесли - свідки не з'явилися

Укрінформ
Судове засідання у справі щодо причетності екс-мера столиці Олександра Попова до розгону Майдану перенесли на 19 квітня через неявку свідків.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, потерпілі під час подій на Євромайдані не з'явились на судове засідання у Шевченківський районний суд міста Києва, а ті, хто мав свідчити в режимі відеоконференції зі Львова, на зв'язок не вийшли.

Тому через неможливість продовження допиту свідків суд вирішив перенести судове засідання на 19 квітня.

Суд повідомив, що на наступному засіданні будуть опитувати потерпілих під час подій на Євромайдані у режимі відеоконференції з Рівного та Львова.

Як повідомляв Укрінформ, 13 лютого 2015 року Генеральна прокуратура направила до суду обвинувальний акт щодо Попова. За версією слідства, у ніч проти 30 листопада 2013 року тодішній голова КМДА Попов, діючи за попередньою змовою з колишнім заступником секретаря РНБО Володимиром Сівковичем, начальником головного управління МВС України в Києві Валерієм Коряком та іншими високопосадовцями, дав вказівку про завезення на майдан Незалежності в Києві комунальної техніки для встановлення новорічної ялинки. Коряк же під цим приводом віддав наказ про розгін мирного мітингу працівниками полку міліції особливого призначення «Беркут», які жорстоко побили мітингувальників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-