Екс-регіонал Колесніченко розвиватиме хокей у Севастополі

Екс-регіонал Колесніченко розвиватиме хокей у Севастополі

Укрінформ
Колишній член Партії регіонів, якого Служба безпеки розшукує за посягання на територіальну цілісність України, Вадим Колєсніченко став радником по спорту «губернатора» Севастополя Сергія Меняйло.

Про це повідомляє Крим.Реалії.

Особливу увагу він має намір приділити розвитку футболу і хокею в окупованому Криму.

«Сфера моєї діяльності - це робота з громадськими організаціями, фізкультура і спорт, взаємодія з органами влади. Мої пріоритети і напрями, у зв'язку з чим і відбулося призначення (радником «губернатора» - ред.) - це розвиток футболу, великий спортивний проект під назвою «Спортивний Севастополь» - багатофункціональний центр з декількома спорудам. Паралельно я є президентом федерації хокею», - заявив Колесніченко в коментарі інтернет-ресурсу.

Нагадаємо, Вадим Колєсніченко, співавтор скандального закону «Про основи державної мовної політики» і одного з «диктаторських законів 16 січня», поїхав до Криму після втечі Януковича і залишився там після окупації півострова Росією. Бере участь у місцевому політичному житті. Оголошений у розшук СБУ за підозрою в злочині, передбаченому ч. 3 ст. 110 Кримінального кодексу України «Умисні дії, вчинені з метою зміни меж території або державного кордону України порушуючи порядок, встановлений Конституцією України».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-