У ВМС спростували звільнення Гайдука

У ВМС спростували звільнення Гайдука

Укрінформ
Начальник прес-центру командування Військово-Морських Сил ЗС України Олег Чубук спростував інформацію про звільнення з посади командуючого флотом віце-адмірала Сергія Гайдука.

Про це повідомляється у заяві Чубука, опублікованій на сторінці ВМС ЗСУ у Фейсбуці.

"Станом на сьогодні, 4 квітня, обов'язки командувача ВМС ЗС України виконує віце-адмірал Сергій Гайдук. Зокрема, в першій половині дня він, як командувач ВМС, на фрегаті "Гетьман Сагайдачний" провів протокольну зустріч з турецькими військовими моряками", - підкреслив Чубук.

За його словами, поширені протягом останніх кількох днів окремими інтернет-ресурсами з посиланням на начальника прес-центру Командування Військово-Морських Сил ЗСУ повідомлення про начебто зміну керівника флоту не відповідають дійсності.

"Я, начальник прес-центру - прес-секретар Командування ВМС ЗС України капітан 1 рангу Олег Чубук, офіційно заявляю, що ніколи і нікому із представників ЗМІ не повідомляв, і тим більше не підтверджував інформації про "звільнення-призначення" "старого-нового" командувача. Звільнення і призначення керівника виду Збройних Сил здійснюється згідно указу Президента України. Станом на 2 і 3 квітня на Інтернет-представництві глави держави відповідного указу, як відомо, не було розміщено", - підкреслив Чубук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-