Жданов про регіонала, який

Жданов про регіонала, який "проліз" у міністерство: Його звільнять, я доб'юся

Ексклюзив
Укрінформ
Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов запевняє, що знайде юридичні та політичні механізми, аби "недолюстрований" Євген Головін не був його заступником.

Про це він заявив в ексклюзивному коментарі кореспондентові Укрінформу.

"Першу інстанцію ми виграли, але Головін подав апеляцію. Ми програли апеляцію. Справа розглядалася 15 хвилин, вони хотіли спочатку залучити дуже важливого свідка, як вони вважали, потім без цього свідка розглядали справу. Якщо хтось думає, що міністр має вплив на суди, то він глибоко помиляється. У судах я рівний з простими громадянами України. Тому треба проводити судову реформу, аби суди були дійсно справедливі і чесні. Але я знайду юридичні і політичні механізми, аби цей пан ніколи не був заступником міністра молоді і спорту", - сказав Жданов.

Так, він зауважив, що Головін підлягає обов'язковій люстрації, бо за часів Януковича обіймав не лише посаду заступника міністра молоді та спорту, а й заступника голови Київської обласної держадміністрації. Головін також є сином екс-голови Конституційного суду України, який і досі є членом КС.

"І він все одно буде звільнений. Я цього доб'юся. Я дав завдання, оскільки завтра у нас буде рішення Апеляційного суду, підготували касаційну скаргу. Будемо оскаржувати це рішення", - наголосив міністр.

Як повідомляло агентство, Київський апеляційний адміністративний суд поновив на посаді екс-заступника міністра молоді та спорту України, регіонала, який включений до списку осіб, що підлягають люстрації, Євгена Головіна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-