Павленко каже, що

Павленко каже, що "депутатський тиск" на нього посилився

Укрінформ
Після початку політичної кризи депутатський тиск з лобіювання особистих інтересів тільки посилився. І заява про відставку, яка все ще знаходиться у Верховній Раді, буде відкликана лише тоді, коли буде повна підтримка реформ.

Так міністр аграрної політики і продовольства України Олексій Павленко прокоментував ситуацію з відкликанням своєї заяви про відставку ІА "AgroNews".

"Технократи висували ряд умов, необхідних для подальшої ефективної роботи в уряді. Ці умови досі не виконані. Після початку політичної кризи депутатський тиск з лобіювання особистих інтересів тільки посилився. Моя заява про відставку все ще знаходиться у Верховній Раді, і там не лише моя заява. Ми відкличемо, коли буде повна підтримка реформ", - заявив міністр. 

  Крім того, Павленко наголосив, що Кабінет Міністрів затвердив план дій на 2016 рік, де прописана велика кількість реформ. За словами міністра, при міністерствах зараз створено 179 робочих груп, які працюють за різними напрямками, а також ведеться робота з міжнародними донорами з метою залучення інвестицій у ключові галузі економіки.

"Але ми чекаємо, тому що це неможливо зробити без підтримки Верховної Ради. Чекаємо, коли закінчиться політична криза в парламенті. Якщо ж Рада не підтримає реформи, то нам усім немає сенсу залишатися на своїх посадах і чекати незрозуміло чого", - сказав міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-