Реформа Ради: нардепи ухвалили план дій

Реформа Ради: нардепи ухвалили план дій

Укрінформ
Народні депутати ухвалили Постанову N 4219 «Про заходи з реалізації рекомендацій щодо внутрішньої реформи та підвищення інституційної спроможності Верховної Ради України».

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, відповідне рішення підтримали 240 нардепів.

Цією Постановою визначається, що саме рекомендації Місії Європейського Парламенту з оцінки потреб є засадничими для проведення внутрішньої реформи та підвищення інституційної спроможності українського парламенту.

Також цим документом передбачаються первинні заходи організаційного характеру, що дозволять на належному рівні забезпечити впровадження цих рекомендацій.

Зокрема, Голові Верховної Ради України рекомендується створити робочу групу для підготовки і сприяння реалізації у співпраці із Європейським Парламентом плану заходів, спрямованих на забезпечення впровадження цих рекомендацій, а також затвердити відповідний план заходів.

Як повідомляв Укрінформ, 29 лютого – 2 березня 2016 року у Європейському Парламенті відбувся український тиждень. Серед іншого, було оприлюднено рекомендації для українського парламенту, напрацьовані започаткованою для підтримки імплементації зазначеного Меморандуму Місією Європейського Парламенту з оцінки потреб, що очолювалася Петом Коксом, колишнім Президентом Європейського Парламенту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-