Путін пообіцяв Меркель повернути Савченко на Батьківщину - ЗМІ

Путін пообіцяв Меркель повернути Савченко на Батьківщину - ЗМІ

Укрінформ
Президент Росії Володимир Путін особисто пообіцяв канцлерові ФРН Ангелі Меркель повернути народного депутата України Надію Савченко на Батьківщину.

Про це пише Зеркало недели з посиланням на свої джерела.

«За даними наших джерел, президент РФ особисто пообіцяв Ангелі Меркель повернути Надію на Батьківщину (найімовірніше, шляхом помилування і подальшого обміну на спецназівців)», - зазначається у статті.

Водночас, як зазначає видання, перенесення терміну виголошення вироку українській полонянці було реакцією Путіна на жорсткі акції протесту біля російських диппредставництв в Україні.

Як повідомляв Укрінформ, російське слідство обвинувачує Савченко за статтями "вбивство" і "замах на вбивство". Українка всі обвинувачення відкидає.

Савченко оголосила голодування 18 грудня 2015 року після того, як було продовжено термін її утримання під вартою. Після несподіваного закінчення засідання у четвер, 3 березня, коли суддя не дав їй останнього слова, Надія Савченко оголосила сухе голодування.

У середу, 9 березня, Донецький суд Ростовської області призначив оголошення вироку у справі Савченко на 21-22 березня.

У четвер, 10 березня, адвокат Марк Фейгін повідомив, що Савченко припинила сухе голодування і перейшла на воду і дитячі суміші.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-