Яценюк закликав боротися з корупцією в Кабміні та Раді

Яценюк закликав боротися з корупцією в Кабміні та Раді

Укрінформ
За словами Арсенія Яценюка, усі новостворені антикорупційні органи повинні жорстко та нещадно боротися з політичною корупцією.

Про це у телепрограмі «10 хвилин із Прем'єр-міністром» заявив очільник українського уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Усі новостворені антикорупційні органи повинні жорстко і нещадно боротися з будь-якими спробами політичної корупції з боку урядовців, членів Парламенту чи будь-яких політичних діячів», - зазначив Яценюк.

Водночас він висловив сподівання, що фінансування з держбюджету політичних партій, яке має розпочатися вже цьогоріч, допоможе викорінити політичну корупцію в Україні.

Крім того, подоланню політичної корупції сприятиме і проведення приватизації держпідприємств.

«Ми повинні провести процедуру приватизації для того, щоб залучити іноземні інвестиції, для того, щоб створити нові робочі місця, і для того, щоб подолати політичну корупцію, яка існує в державних компаніях», - сказав Прем'єр-міністр.

Як приклад він навів «Нафтогаз».

«Ми зробили безпрецедентні кроки, коли одна з найбільших державних компаній, НАК «Нафтогаз України», нарешті стала прибуткова і в ній немає олігархів, які висмоктували гроші з ваших кишень і перекачували їх на офшори», - додав Яценюк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-