Меджліс прокоментував позов

Меджліс прокоментував позов "прокурора-Няши"

Укрінформ
У Меджлісі кримськотатарського народу вважають, що позовна заява "прокурора" Криму про заборону діяльності представницького органу кримських татар містить багато юридичних невідповідностей.

Про це йдеться в коментарі першого заступника Меджлісу кримськотатарського народу Нарімана Джеляла, розміщеному в Фейсбуці.

"Юристи Меджлісу кримськотатарського народу вивчають позовну заяву прокурора Криму Наталії Поклонської про заборону діяльності Меджлісу на території Російської Федерації", - повідомив Джелял.

За його словами, в позові "про заборону діяльності Меджлісу" багато юридичних невідповідностей, перша з яких - визначення Меджлісу кримськотатарського народу як громадського об'єднання.

"Йдеться про Меджліс кримськотатарського народу, і я хочу підкреслити, що це вже перша помилка, тому що Меджліс не є громадським об'єднанням, а є представницьким органом кримськотатарського народу", - прокоментував Джелял.

Нагадаємо, так званий прокурор Криму Наталя Поклонська вручила першому заступникові Меджлісу кримськотатарського народу копію заяви "прокуратури" Криму до "Верховного суду Республіки Крим" про заборону діяльності громадського об'єднання на підставі Федерального закону про екстремістську діяльність.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-